Apiterapia si afectiunile renale

afectiuni renale

afectiuni renale

[GARD align="left"]
In afectiuni ale rinichilor, mierea, cea poliflora, joaca un rol deosebit datorita efectului de stimulare a diurezei. Este indicata cam in toate afectiunile renale si are si capacitatea de a creste glucidele in cazul bolnavilor lipsiti de apetit.

Pentru tratamentele inflamatiilor urinare (la femei) se foloseste cu succes propolisul, care datorita compusilor sai actioneaza direct asupra germenilor microbieni si a celulelor bolnave.

Pentru cei predispusi la infectii urinare puteti folosi propolis capsule de 100 mg de trei ori  pe o perioada de 12 zile dupa care se trece la 200 mg de trei ori pe zi pentru 24 de zile, apoi se continua cu 100 mg de trei ori pe zi pe o perioada de 6 luni. De notat ca este un tratament natural care este foarte bine tolerat de organism iar propolisul impiedica si alte forme de infectii pe durata tratamentului.

Pentru cei dispusi la calculi renali, o recomandare simpla este sa consumati zilnic, pe perioade cat mai lungi un pahar de suc facut din zeama unei lamai (inclusiv pulpa) impreuna cu 100 gr de miere poliflora si apa plata. Pe perioada tratamentului se recomanda inlocuirea zaharului din alimentatie cu miere, eliminarea completa a condimentelor de orice fel, eliminarea tutunului si alcoolului. Pe cat se poate este bine sa minimizati consumul de carne.

Acest articol a fost publicat în apiterapie și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>