Apiterapia si sistemul nervos

sistemul nervos

sistemul nervos


[GARD align="left"]

Printre cele cateva produse folosite in apiterapie, laptisorul de matca este bogat in  vitaminele B si E. Dintre acestea, ultima este esentiala in functionarea conexiunilor nervoase. Mai mult decat atat, laptisorul de matca este folosit pe larg ca tratament de intretinere pentru a preveni slabirea memoriei dar si pentru cei care exercita activitate intelectuala intensa. Laptisorul de matca se foloseste in cure regulate.

Un alt produs al stupului folosit pentru tratarea traumatismelor, artritelor, tendinitelor sau nevritelor este veninul de albine. Este folosit pe larg mai ales de sportivi pentru ameliorarea afectiunilor sau accidentelor. Nu are efecte secundare (bineinteles ca cei care sunt alergici la veninul de albine nu au voie sa il administreze) si este folosit mai ales pentru diminuarea durerilor.

Pastura   (polenul din faguri) impreuna cu laptisorul de matca si propolisul, asociate cu veninul de albine prin intepaturi in puncte specifice, reprezinta tratamente ce duc la regresie si cateodata la ameliorari spectaculoase in cazul pacientilor diagnosticati cu scleroza multipla.

Acest articol a fost publicat în apiterapie și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Apiterapia si sistemul nervos

  1. Lena spune:

    Buna ziua, as vrea sa stiu unde se poate face tratamentul pt screloza multipla si alte informatii pt aceasta boala ? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>