Friptura de miel cu miere de albine

Ingrediente: 1 kg pulpa de miel, 6 linguri de miere, 6 catei de usturoi, sare, piper, ulei, rozmarin maruntit, cimbru uscat si maruntit.

Mod de preparare: pulpa de miel bine spalata, se cresteaza in mai multe locuri si se adauga usturoiul curatat si taiat felii (se impaneaza). Separat se amesteca mierea, rozmarinul, cimbrul, piperul, uleiul si cat a mai ramas din usturoiul taiat felii. Se da la blender si cu amestecul obtinut se unge foarte bine carnea. Se aseaza intr-o tava de cuptor  pulpa de pui si se adauga un pahar de apa (se poate pune si vin alb sec). Se lasa la 180 grade la cuptor pentru aproximativ o ora. Cand este rumenita pine pe ambele parti, se scoate, se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi natur si salata verde. Pofta buna !

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>