Mere coapte cu miere si scortisoara

Ingrediente: 50gr. miere,  50 gr. unt, 4 batoane de scortisoara, o lingurita de scortisoara pisata, 4 mere mari.


Mod de preparare: merele se curata de cotor cu un cutit circular. In golul format se pune un baton de scortisoara, 12 gr. de unt, o lingura de miere de albine care sa se reverse si peste mar, se pudreaza cu scortisoara pisata si se da la cuptorul incins. Dupa 30 minute se scot si  sucul adunat in tava se toarna peste mere. Se servesc fierbinti ca desert.

Acest articol a fost publicat în retete. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mere coapte cu miere si scortisoara

  1. Pingback: Prajituri cu miere de albine | e-miere.ro

  2. george spune:

    Sunt multe retete de mere la cuptor cu miere de albine. E un desert placut si usor de abordat pentru oricine. Poate reusesti sa le aduni pe toate aici. Iti mai trimit si eu cateva pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>