Muschi de porc cu sos de miere si vanilie

[GARD align="left"]

Ingrediente: doi muschiuleti de porc, jumatate ceasca cu miere de albine, un praf de vanilie, doua linguri de otet, 5 gr boia de ardei iute, 5 gr mustar, piper si sare. Ingredientele sunt pentru 8 portii.

Mod de preparare: se amesteca ingredientele de mai sus bine intr-un castron. Se ung muschiuletii de porc bine cu amestecul obtinut. Se dau la coptor la 180 – 200 grade pentru aproximativ 45 minute. Din cand in cand muschiuletii se ung cu amestecul ca se scurge de pe ei in tava. Se servesc taiati felii cu garnitura dorita si un pahar de vin alb. Pofta buna !

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Muschi de porc cu sos de miere si vanilie

  1. Pingback: Mancare cu miere de albine | Miere de albine si produse apicole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>