Palmieri cu miere

Ingrediente: o foaie de 400 sau 450 gr. foietaj din comert, 170 gr. zahar brun, 6 linguri miez de nuca macinat, 6 linguri de miere.
[GARD align="left"]
Mod de preparare: se decongeleaza folia de aluat de foietaj si se intinde pana devine subtire. Se amesteca nuca cu zaharul brun pana ce devine omogen. Anestecul se presara pe foia de aluat si apoi se pliaza marginile. Aluatul astfel pliat se taie pe lung ca niste fasii si se ung cu miere de albine. Se aseaza pe o tava pe care in prealabil am asezat o foaie de hartie de copt si se dau la cuptor pentu o jumatate de ora. Se servesc calde sau reci, merg si cu o cana de lapte.

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Palmieri cu miere

  1. Pingback: Placinte cu miere de albine | Miere de albine si produse apicole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>