Piept de pui cu miere de albine

Ingrediente: miere de albine, 250gr. piept de pui dezosat, sare, cimbru, piper, ulei, 250ml vin alb.
[GARD align="left"]
Mod de preparare: pieptul de pui se condimenteaza bine cu sare, piper si cimbru. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se adauga vinul si se introduce la cuptorul incins in prealabil la 180 grade. Se lasa 20 – 30 minute, in functie de grosimea pieptului. Cand este aproape gata, se unge cu miere de albine si se introduce la loc in cuptor pana se formeaza o crusta aramie Pieptul astfel gatit se serveste cald cu garnitura de cartofi natur, si cu o salata verde. Pofta buna !

Acest articol a fost publicat în retete. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Piept de pui cu miere de albine

  1. Pingback: Mancare cu miere de albine | Miere de albine si produse apicole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>