Portocale cu miere de albine

[GARD align="left"]

Ingrediente: 250 gr miere de albine, 2 lamai intregi, o portocala (va recomand sa fie proaspata si zemoasa pentru a lasa usor sucul).

Mod de preparare: intr-un litru de apa, adaugati cojile date pe razatoare de la cele 2 lamai si portocala taiata bucati. Dupa ce dau in clocot, se strecoara iar la sucul obtinut se adauga mierea de albine. Daca este cazul completati cu apa dupa gust. Se raceste si se serveste.

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>