Prajitura cu miere

Ingrediente: 5 linguri cu miere, 1 ou, 50gr. margarina, 6 linguri cu lapte, 450 gr. faina alba, 150gr. zahar, 1 lingura bicarbonat de sodiu (sau praf de copt), 1 baton de vanilie (sau 2 plicuri de zahar vanilat), 100 gr. unt, 200 gr. ciocolata menaj, 25 gr. gris, 2 linguri esenta de rom,1 lamaie.


Mod de preparare: se amesteca margarina cu oul, apoi treptat se aduga laptele (3 linguri) si mierea. Se adauga faina, zaharul si la urma bicarbonatul de sodiu amestecat bine cu zeama de lamaie. Se omogenizeaza, apoi se aduga grisul, restul de lapte si vanilia (sau zaharul vanilat) si se trage pe flacara pana se ingroasa toata compozitia.

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Prajitura cu miere

  1. Pingback: Prajituri cu miere de albine | Miere de albine si produse apicole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>