Pui cu sos de miere si otet balsamic

Ingrediente: 4 piepti de pui, 50 gr unt, 2 linguri de miere, 4 linguri cu smantana grasa, 2 linguri de sos de soia, 4 linguri otet balsamic,  sare si piper dupa gust. Ingredientele sunt pentru 4 portii.

Mod de preparare: pieptul de pui se spala in apa curgatoare si se sterge cu un servet de hartie. Se taie fasii inguste de un deget  si se pune la prajit cu untul intr-o tigaie mai inalta.  Cand pieptul este prajit se adauga restul de ingrediente si se lasa pe flacara pana scade si obtinem un sos de consistenta potrivita. Se serveste cu orice garnitura, paste, orez sau cartofi in ce forma dorim. Pofta buna !

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>