Pui glazurat cu miere de albine

Ingrediente:  4 aripi de pui si 4 pulpe superioare, 2 linguri de miere de albine, 2 catei de usturoi, 4 linguri de sos de soia, jumatate de lingurita de chili, 2 linguri de faina alba, o bucata de 2-3 cm de ghimbir cat mai proaspat, ulei pentru prajit, ceapa verde.

Mod de preparare: se da pe razatoarea fina cateii de usturoi si ghimbirul. Se amesteca impreuna cu mierea de albine, chili, sosul de soia si faina. Se adauga aripile si pulpele si se amesteca bine astfel incat carnea sa fie unsa bine cu acest amestec. Se da la frigider pentru cateva ore. Din cand in cand se unge carnea cu amestecul in care sta. dupa 3 – 4 ore de stat la fragezire, carnea se prajeste intr-o tigaie in ulei incins, la flacara mica, pana este bine facuta. Cand e gata se presara peste carne ceapa verde tocata marunt si se serveste cu garnitura de cartofi sau orez.

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>