Rulada cu nuca si miere

Ingrediente: 100 grame gris, 100 grame nuci, 50 grame zahar, 3 oua, 2 linguri cu miere, coaja de lamaie rasa, crema de nuca.

Mod de preparare: Se bat ouale impreuna cu zaharul, mierea de albine si coaja de lamaie pana ce amestecul devine spuma. Se adauga treptat grisul si nucile maruntite. Se obtine o compozitie care se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se da la cuptor. Dupa ce se raceste, se taie in patratele sau roburi si se umple cu crema de nuca si se serveste.

Acest articol a fost publicat în retete și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>