Somon glazurat cu miere

Ingrediente: 4 fileuri se somon, o ceasca de sos de fructe de mare, 50 gr. usturoi pasta, 2 linguri de miere de albine.
[GARD align="left"]
Mod de preparare: fileurile se aseaza pe o tava si se introduc in cuptorul incins in prealabil. Dupa 2 minute se scoate si se unge bine cu jumatate de cantitate din  sosul obtinut prin amestecul de miere, usturoi si sos de fructe de mare. Se da iar la cuptor pentru 4-5 minute dupa care se scoate si se unge din nou cu restul de sos. Dupa inca 4 minute de cuptor este fata de a fi servit. A devenit foarte moale si sosul ii scoate in evidenta gustul. Poate fi servit alaturi de cativa cartofi nature si o sticla de vin alb, sec. Pofta buna !

Acest articol a fost publicat în retete. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Somon glazurat cu miere

  1. Pingback: Mancare cu miere de albine | Miere de albine si produse apicole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>